Friday, March 20, 2015

Dupe Vadász - Nude holo

Ma a nude lakkok vannak terítéken :)


Ha még nem próbált valaki semmi merészebb színt (pl kék, lila, zöld), hanem a jól bevált nude és piros közt ingázik, annak tökéletes átvezetés a kicsit rafináltabb lakkok világába egy nude holo. A z alábbi lakkok nem dupe-ok, ez azt hiszem jól fog látszani a képek alapján. Cherubic és Her Rose Adagio viszonylag közel állnak egymáshoz, de Rose sokkal visszafogottabb, ha valaki nem szereti a feltűnő manikűrt annak is bátran lehet kenni. Moyra lakkunk kicsit kilóg a sorból, mert sárgásabb nude. Az én rózsaszínes bőrömtől sajnos nagyon elüt...




Color Club Cherubic (mutató és gyűrűsujjon)
Imádom!!! Sajnos és egyben szerencsére nagyon kedvelt szín, sokszor kentem már fel magamnak vagy olyan nőrokonomnak, aki fél óra válogatás után sem tudott dönteni, hogy mit kérjen a körmeire. 2 vékony réteg kell csak belőle, pikpakk szárad és holóhoz képest elég tartós darab.



A England Her Rose Adagio (középső ujj)
Mikor  megjelent a Ballerina kollekció ő hozott leginkább lázba, tőlem szokatlan módon Dancing with Nureyev létezése csak később tűnt fel. Nagyon kis finom, púderes holo lakk. Már legalább háromszor viseltem önmagában és mindig nagy sikert aratott:)



Moyra 252 Infinity (pinky)
Remélem a képeken is látszik, hogy mennyire nem az én színem :)! Szinte olívásnak hat egy rózsaszínes bőrű emberen, éppen ezért csak olyanoknak szoktam felkenni, aki sárgás alapszínnel rendelkezik. Kicsit problémás lakk, mert a második réteg hajlamos az elsővel kötözködni, rángatózni és összességében foltosan felkenődni, de ez a konfliktust egy jó alaplakkal ki lehet küszöbölni. Sajnos a tartósságával sem vagyok elégedett, az első nap végére már túlságosan is látható kopás van a körmök végén... Árban viszont szinte verhetetlen, 700 Ft 12 ml. Ennél csak a Rival de Loop holo lakkok olcsóbbak, de ott nem lettünk túlságosan elkényeztetve a "kollekció" 2 darab színével. 



Nektek melyik nude holo vált be legjobban? 

1 comment:

  1. Most jól lebeszéltél a Her rose-ról. A Moyra megvan, annyira a holo nude nem tetszik, hogy vegyek még.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...