Monday, November 10, 2014

Az ősz színei - Top 5 sütőtök

Sziasztok,

Mivel mustársárga lakkokban nem bővelkedem, kedvenc sütőtököket hoztam:





Sajnos a sütőtök kategóriába kevés lakkom esik, és igen jól látszik, hogy amiket összegyűjtöttem mára, nagyon hasonlítanak. Ha nem elvetemült lakkfanatikus valaki, akkor bőven elég közülük egy darab is :)

Catrice - Papa Don't Peach
Klasszikus sütőtök szín, de a kicsit halványabb fajtából. 2 rétegben jól fed - az ecset szívemnek oly kedves lekerekített duci Catrice.

Manhattan - Entertain me!
Kicsit sárgásabb narancsszín, viszont fedőlakkal megváltozik a színe:) Sajnos (vagy szerencsére) pár éve ingerenciám van minden sima lakkra egy réteg Seche vite-et kenni, ezért még nem nagyon használtam ki a szívnáltás adta nail art lehetőségeket.

OPI - Where did Suzi's man-go?
Teljes áron eszem ágában sem lett volna megvenni ezt a darabot, de épp le volt értékelve a Marionnaudban ezért adtam neki egy esélyt. Kellemes az állaga, nagyon jó az ecsete és belőle is két réteg kell, viszont tartósabb, mint a többi. 



Astor - Versailles Sunrise
Kemény 229 Ft volt a Rossmannban - azt hiszem minden kifutó Astor lakkból beszereztem egyet. Nagyon szép meleg narancs, amit elég ritkán látni bárhol is, és csak emiatt került a top 5be. Annyira tetszik a színe, hogy elnézem neki a kicsit nyomott és kemény ecsetet és hogy 4 rétegben fed. Az árát bőven megérte, ha még valami nem túl forgalmas Rossmann felé jártok érdemes bekukkantani az akciós kupac aljára.


Catrice - I Am  a Lob-Star
Sajnos nem sikerült elég jól elkapnom a színt, életben az öt lakk közül ő a kakukktojás. kevésbé telt, kevésbé élénk és kicsit sötétebb a többieknél. A sütőtök mag körüli szivacsos részhéhez tudnám leginkább hasonlítani. Ecset, állag, fedés kiváló:)





Mik a kedvenc narancs lakkjaitok? Mindegyik jól áll, vagy alaposan válogatnotok kell a megfelelő árnyalat megtalálásához?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...