Monday, October 13, 2014

Az ősz színei - Top 5 szürke

Sziasztok, 

Ősz színeinek második állomása előtt a szürke lakkok terítéken:





Flormar Satin Matter - Oyster
Ez a lakk kicsit barnás ezüstösbe hajló, szatén finisű csoda. 2 rétegben fed, Edinánál lehet a swatchra nyálat csorgatni...

Flormar Wet look - grey
Nagyon tuti kis lakk, iszonyatosan kényelmes ecsetformával, ám annál kényelmetlenebb kupakkal. Aki ismeri a flormar régebbi kupakjait, az tudja miről beszélek. Aki nem ismeri, annak javaslom kicsit próbálgassa a standnál a tesztert, mielőtt bepakol 5-6 lakkot a kosárba. 

Essence - Rich&Pretty
A lakkjaim falra pakolásakor akadtam rá erre a cukiságra. Az idejét sem tudom, mikor lehetett kapni, azt meg pláne, hogy jelenleg honnan lehet beszerezni, de ha valaki szereti a visszafogott mégis csajos lakkokat, akkor ez neki való. Fekete alapra javaslom, önmagában nem fed valami jól. Naggyon cuki kis rózsaszínes csillámok vannak benne:)

Essence Vampire's Love - The Dawn is Broken
Egyike azon lakkjaimnak, amiből tartogatok egy backup üveget bontatlanul, hermetikusan lezárva és alaposan becsomagolva. Akinek van szerencséje ismerni ezt a kollekciót remélem egyetért velem, hogy ez és a kék tesója ritka jól sikeredett  - 1 rétegben fednek, nem pattogzanak, creme lakkok de azért egy kis csillám befigyel - röviden. TÖKÉLETES.

Essie -  Cocktail Bling
Egyszerű, sima szürke lakk kicsit folyósabb állaggal, mint a wet look. Nagyon nagyon nagyon enyhe kékes beütése van életben, de ez 10 viselésből csak 1 alkalommal látszik - valószínűleg a páratartalom, a fények és a bolygók szerencsés együttállása kell hozzá, hogy fel lehessen fedezni a kékes színt benne. Nem egy must have lakk, de én szeretem és meg vagyok elégedve vele.

Osztálykép:


Nektek mik a kedvenc szürke lakkjaitok? Szoktatok "csak szürke" manikűrt viselni, vagy inkább párosítjátok valami színnel?

1 comment:

  1. Szürkét? Sosem volt szürke lakkom, még szürkés sincs, azt hiszem, valahogy nem az én színem, főleg magában nem.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...